NANA PRINCESS – SUITES VILLAS SPA – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Καλώς ήλθατε σε έναν κόσμο πολυτέλειας, στο πανέμορφο νησί της Κρήτης, παγκοσμίως γνωστό για την αυθεντική φιλοξενία και την φυσική του ομορφιά. Ένας προορισμός που πραγματικά ξεχωρίζει, το Nana Princess, του Ομίλου Καράτζη, περιμένει όλους τους απαιτητικούς επισκέπτες που επιθυμούν να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών, σε έναν ιδιωτικό παράδεισο, δίπλα στη θάλασσα.

Το Nana Princess παρέχει μια αξέχαστη εμπειρία 5 αστέρων, μέσα από μια συλλογή 112 άψογα σχεδιασμένων δωματίων. Η σύγχρονη επίπλωση, η ιδιαίτερη διακόσμηση κάθε σουίτας και βίλας, και η προσοχή μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια ξεχωρίζουν και μετατρέπουν τη διαμονή σε μια αξέχαστη εμπειρία. Ένας μοναδικός συνδυασμός πολυτέλειας και ευεξίας, καθώς πολλές από αυτές διαθέτουν ακόμα και ιδιωτική σάουνα και γυμναστήριο.

Σχεδόν όλα τα δωμάτια παρέχουν ιδιωτική πισίνα με θαλασσινό νερό, στην οποία οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, θαυμάζοντας παράλληλα την εκπληκτική θέα και το μαγευτικό Κρητικό Πέλαγος που ξεδιπλώνεται μπροστά τους. Κάθε πολυτελής σουίτα και βίλα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ανέσεις και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, ενώ οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου απογειώνουν την εμπειρία του ταξιδιώτη, εξασφαλίζοντας μια ανεπανάληπτη διαμονή. Από τα έξυπνα φωτιστικά, τις θερμαινόμενες πισίνες με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία μέχρι και τις μηχανές καφέ Nespresso, όλα έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά, με στόχο τη δική σας άνεση.

Αναδείξτε τον πιο όμορφο εαυτό σας και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της ομάδας του Royal Wellness Spa, η οποία, σε συνδυασμό με άψογες εγκαταστάσεις και αποκλειστικές VIP παροχές, σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ευεξίας, μετατρέποντας το Nana Princess σε ένα από τα πιο πολυτελή καταφύγια spa και wellness στην Ευρώπη.

ΔΩΜΑΤΙΑ & ΣΟΥΙΤΕΣ

AMBASSADOR WELLBEING SUITE
Η ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα συμπληρώνεται από ένα αναζωογονητικό χαμάμ ή spa και ιδιωτικό γυμναστήριο, για σωματική και ψυχική ανάταση.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 88-92 m² - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 36 m² - ΠΙΣΙΝΑ 29-32 m²
ΚΡΕΒΑΤΙ KING SIZE - ΔΥΟ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΡΕΒΑΤΙΑ
2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ - 2 ΠΑΙΔΙΑ Ή 3 ΕΝΗΛΙΚΕΣ
PRINCESS LUXURY VILLA
Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία διαμονής, καθώς παροχές υψηλής τεχνολογίας συνδυάζονται με την κομψή αισθητική των εσωτερικών χώρων, δημιουργώντας ένα καταφύγιο πολυτέλειας και ιδιωτικότητας.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 110m² - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 82, 142 m² - ΠΙΣΙΝΑ 38 m²
ΚΡΕΒΑΤΙΑ KING SIZE - 2 ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ - ΣΑΛΟΝΙ
2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ - 2 ΠΑΙΔΙΑ 'Η 4 ΕΝΗΛΙΚΕΣ
PRESIDENTIAL VILLA
Με πολυτελές γυμναστήριο και spa η συγκεκριμένη σουίτα εξασφαλίζει μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής, ενώ η εξωτερική πισίνα προσκαλεί τους επισκέπτες σε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, καθώς ο αποκλειστικός μπάτλερ φροντίζει για κάθε τους ανάγκη.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 250 m² - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 88 m² - ΜΠΑΛΚΟΝΙ (ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ) - 32 m² - ΠΙΣΙΝΑ 38 m²
ΚΡΕΒΑΤΙΑ KING SIZE - ΤΡΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ - ΣΑΛΟΝΙ
6 ΕΝΗΛΙΚΕΣ - 1 ΠΑΙΔΙ 'Η 7 ΕΝΗΛΙΚΕΣ
GRAND ROYAL VILLA
Η ξεχωριστή ευρύχωρη βίλλα του Nana Princess, χωρισμένη σε τρία επίπεδα. Στιγμές ψυχαγωγίας και πολυτελούς διαμονής περιμένουν τους επισκέπτες που αναζητούν την απόλυτη ιδιωτικότητα.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 380 m² - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 178 m² - ΜΠΑΛΚΟΝΙ (ΕΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟΥ) 32 m² - ΠΙΣΙΝΑ 38 m²
ΚΡΕΒΑΤΙΑ KING- 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ - ΣΑΛΟΝΙ SIZE
6 ΕΝΗΛΙΚΕΣ - 1 ΠΑΙΔΙ Ή 7 ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ROYAL WELLNESS SPA

Το spa του Nana Princess προσκαλεί τους επισκέπτες σε έναν κόσμο αναζωογόνησης, σε 1.400m² πολυτελών εγκαταστάσεων ευεξίας.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Μια αξεπέραστη γαστρονομική εμπειρία περιμένει τους επισκέπτες σε καθένα από τα τρία εστιατόρια του Nana Princess, με μεγάλη ποικιλία γεύσεων από τοπικά, μεσογειακά και διεθνή μενού.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

Η αυθεντική κρητική φιλοξενία συναντά τη σύγχρονη πολυτέλεια και το στιλ. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από δέκα τύπους δωματίων, οι οποίοι προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο ανέσεων και παροχών.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Nana Princess Hotel
Χερσόνησος
Κρήτη, Ελλάδα
T: +30 2897026900
E: [email protected]